Va informam ca aveti dreptul de a returna produsele achizitionate de la S.C. NOR TEHNIK SRL, , VLAHA, nr. 346, Jud.Cluj , email: nortehnikd@gmail.com , fara a preciza motivele returnarii. Returul poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit (fara a respecta comanda efectuata, fara sa fiti informat de modificare). Exista situatii in care returul nu este posibil: produse / piese livrate la comanda speciala.

Perioada de retur

Perioada de returnare este de 14 zile incepand cu ziua in care produsele comandate au fost a receptionate de dumneavoastra sau de persoana indicata de dumneavoastra.

In cazul in care doriti sa returnati produse, va rugam ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati prin e-mail cu privire la decizia dumneavoastra. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de mai jos, noi va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare.

Va rugam sa expediati produsele la adresa noastra VLAHA, nr. 346, obligatoriu insotite de bonul fiscal/factura (documentul cu care v-au fost livrate ) aferent, fara intarzieri, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea.

Conditii de returnare

Cheltuielile returnarii produselor vor fi suportate de dvs.

Produsele care urmeaza sa fie returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ati primit.

Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii. Returul se face în ambalajul original, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.

Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile de la data receptionarii produselor. In cazul unei returnari partiale costul transportului efectuat nu va fi rambursat fiind costul transportului produselor receptionate si acceptate de dumneavoastra. In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Va informam ca ne rezervam posibilitatea a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele.

In cazul in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare, iar in cazurile in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

FORMULAR RETURNARE PRODUSE

S.C. NOR TEHNIK SRL , CUI RO 33273430, Nr. Reg. Com. J12/1926/2014

Adresa: VLAHA, nr. 346, Jud.Cluj

Email: nortehnik@gmail.com

Telefon contact: 0755 515 732

Va informez prin prezenta cu privire la returnarea urmatoarelor produse achizitionate de la societatea dumneavoastra:

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Aceste produse au fost comandate la data de:..……………………………………

avand nr.de comanda ……………………………....………………………………......……

si primite la data de:….……………………………………………………….......……………

Nume si prenume:………………….……………………………………….........…………...

Adresa: …………………………………………………………………………….............…….…

Semnatura (doar pentru formularul pe baza de hartie):……….………………

Data: ……………………………......