Despre noi

Bine ați venit pe pagina noastră !

Firma Nor Tehnik a fost înființată in anul 2014 cu scopul de a desfășura o activitate de intermediere în comerțul cu utilaje, echipamente, piese de schimb, accesorii și consumabile destinate utilizatorilor casnici sau profesionisti din domeniul micilor exploatații agricole, ferme individuale sau activităților de amenajare a spațiilor de pe lângă case, gazon, grădini, livezi, sere, pășuni (pompe manuale și electrice pentru pulverizat, cu diferite capacități, mașini de tuns gazon și de cosit, motocoase, motoferăstraie).

Profesionalismul și abordarea individuală este importantă pentru noi și tocmai de aceea vă oferim posibilitatea de a vă putea baza pe un serviciu clienți amabil și cu experiență, care o să răspundă intrebărilor și solicitărilor Dvs. Prioritatea noastră este mulțumirea Dvs.
Magazinul online de vânzări piese/utilaje/accesorii www.magazin-nortehnik.ro își propune să devină un nume de referință in comerțul online de piese din România.
În cazul în care nu găsiți în magazinul nostru piesa necesară reparației utillajului dvs. vă rugăm să ne contactați, specificând Marcă/Model/ Serie utilaj.