Ambalarea produselor

Dorim ca toții clienții noștri să fie mulțumiți de produsele comandate și să apeleze și pe viitor la serviciile noastre. Dezvoltăm magazinului nostru online în continuu și dorim să aveți utilaje de grădinărit în perfecta stare de funționalitate. La plasarea unei comenzi, se atribuie un cod unic de înregistrare astfel încât se elimină orice risc de expediere greșită a produselor. Veți primi un mesaj SMS sau e-mail cu codul unic de inregistrare a comenzii dvs. Pentru că modalitatea de ambalare este decisivă în pastrarea calitații, toate produsele noastre sunt ambalate înainte de a fi livrate. Ambalajul este adaptat fiecărui tip de produs.

Livrare produselor

Produsele se expediaza prin curier rapid FAN COURIER, SAMEDAY, DPD sau Posta Română la adresa specificată în comandă. Livrarea prin curier este cea mai rapidă metodă pentru a intra în posesia produselor, iar termenul de livrare este de 24 - 72 de ore de la expedierea coletului cu produsele comandate dacă produsul se află în stoc, în caz contrar veți fi anunțat de termenul de livrare. Livrarea coletelor este funcție de politica de livrare a curierului ales.

Termenul estimat de livrare a produselor comandate poate varia intre 1-4 zile lucrătoare, in funcție volumul comenzilor în sezon și disponibilitatea produselor pe stoc.

După predarea coletului curierului, Nor Tehnik nu își asumă responsabilitatea pentru întarzierile ce pot apărea pe parcurs.

Pe toata perioada transportului pana la livrare, coletul este insotit de documentul de transport al firmei de curierat. Acesta se numeste AWB si contine toate datele necesare pentru livrare precum si un numar prin care se poate identifica traseul coletului pe toata perioada transportului si pana la livrare.

Puteți urmări stadiul livrării, pe baza numărului de AWB alocat coletului, numărul de awb îl primiti prin email sau sms, după ce comanda va avea statusul «Expediata».

Vă rugăm verificați cantitativ și calitativ conținutul coletului primit în prezența agentului firmei de curierat. În cazul în care constatați lipsa unor produse sau documente sau observați defecțiuni, deteriorări ce se pot datora transportului coletului, este necesar sa încheiați un proces verbal cu reprezentatul firmei de transport.

În lipsa acestui document, orice constatare ulterioară nu va mai putea fi luată în considerare, iar întreaga responsabilitate va reveni dvs. Nor Tehnik își declină orice reponsabilitate

Costul transportului

Posta Română Fan Courier DPD

Primul kg 18 Ron 25 Ron 25 Ron

În funcție de greutatea coletului valorile de mai sus se modifica în funcție de tariful curierului. La confirmarea comenzii se va comunica și cheltuielile de transport

Modalități de plată

Magazin-Nortehnik.ro vă pune la dispoziție trei modalități de plată:

  1. Plata prin ramburs - in numerar la livrare.
    Suma se achita la agentul serviciului de curierat ales în momentul livrării.
  2. Plata prin transfer bancar
    In acest caz vi se va emite o factură proformă pentru produsele comandate în baza căreia trebuie să efectuați plata, specificând numarul proformei. Livrarea se va face imediat după intrarea banilor în contul Nor Tehnik.
  3. Plata cu CARD - online