Termeni și condiții de utilizare

Datele de identificare ale firmei

Magazin-Nortehnik.ro este magazinul online al SC Nor Tehnik SRL, persoană juridică cu capital social integral român și privat, având sediul social în localitatea Vlaha nr. 346, jud Cluj, cu număr de ordine în Registrul Comerțului J12/1926/2014, cod unic de înregistrare fiscală RO33273430 (în continuare “Magazin-Nortehnik”, “Nor Tehnik” sau “noi“).

Termenii și condițiile generale prevăzute în documentul de față se vor aplica tuturor produselor comercializate de S.C NOR TEHNIK SRL prin intermediul magazinului online Magazin-Nortehnik.ro și pot fi modificate în orice moment fără o notificare prealabilă. Comandând de la Magazin-Nortehnik.ro, acceptaţi termenii şi condiţiile detaliate aici și termenii și condițiile adiționale în vigoare la data vânzării. Trebuie să citiţi cu atentie şi să vă asiguraţi că înţelegeţi toţi termenii. Termenii și condițiile sunt parte din contract, iar termenii și condițiile adiționale vor avea întâietate în cazul unui litigiu.
Pentru a putea utiliza site-ul Magazin-Nortehnik.ro și a plasa comenzi trebuie sa aveti minim 18 (optsprezece) ani sau să plasați comenzi sub indrumarea unui părinte sau adultul în custodia caruia vă aflați.

Datele de contact ale firmei

Înainte de a plasa o comanda, daca aveți orice nelămuriri, vă rugăm să ne contactați la serviciul Relații Clienți la numărul de telefon 0755-515.732, 0741-312.302 sau la adresa de e-mail comenzi@magazin-nortehnik.ro.

Definire termeni

Cumparator - persoana fizica sau juridica, care isi face un cont pe site-ul Magazin-Nortehnik.ro si plaseaza o Comanda.
Vanzator – SC Nor Tehnik SRL prin magazinul online Magazin-Nortehnik.ro
Utilizator - orice persoana fizica, in varsta de cel putin 18 (optsprezece) ani cu capacitate de exercitu deplina sau persoana juridica, inclusiv persoana fizica autorizata inregistrata pe Site-ul Magazin-Nortehnik.ro, care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii.
Cont - sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Produse, etc.).
Favorite - sectiune din Cont care permite Cumparatorului/Utilizatorului sa selecteze anumite produse ca favorite.
Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Produse si Servicii de pe Site.
Produse si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
Site - Magazin-Nortehnik.ro
Campanie - expunerea in scop comercial, unui numar finit de Produse si/sau Servicii avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre Vanzator.
Contract - reprezinta comanda confirmata de Cumparator, la distanta, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
Continut - toate informatiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate si accesate prin utilizarea unui echipament electronic sau comunicate de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului - chat, telefon, e-mail, sms.
Review - modalitate de a evalua un produs, bun, serviciu de catre Cumparator/Utilizator/Beneficiar.
Rating - modalitate de exprimare a gradului de satisfactie de catre Cumparator/Utilizator/ Beneficiar. Nota se acorda sub forma de stele, fiecare produs putand obtine intre 1-5 stele.
Ranking - sistem de ordonare a review-urilor de la cele mai populare, la cele mai putin populare. Ranking-ul se realizeaza prin accesarea de catre utilizator a unui din cele doua butoane “Imi place” sau “Nu imi place” disponibile in pagina de Review.
Newsletter - mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Produselor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

Documente Contractuale

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul Magazin-Nortehnik.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, e-mail, chat, sms) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Dupa efectuarea comenzii, Cumparatorul este notificat de catre Vanzator. O comanda se considera confirmata in momentul in care Cumparatorul isi exprima acordul telefonic, pe e-mail, chat sau sms. Comenzile efectuate electronic vor fi confirmate in termen de 1-2 zile lucratoare, dupa verificarea stocului.
SC Nor Tehnik SRL îşi rezervă dreptul de a refuza orice comandă, la alegerea sa, dacă consideră necesar.
SC Nor Tehnik SRL isi rezerva dreptul de a modifica numarul de produse din Comanda. Se va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon furnizat in Comanda si se va inapoia suma achitata, daca s-a platit in prealabil.
Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul in care se notifica Cumparatorul asupra expedierii Comenzii pe e-mail/telefonic/chat/sms.
Termenii și condițiile generale de vânzare vor sta la baza Contractului astfel încheiat.

Politica de vanzare online

Magazin-Nortehnik.ro isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului sau.
Magazin-Nortehnik.ro garanteaza accesul pe site in vederea efectuarii unei Comenzii oricarui Client/Cumparator. Pentru motive justificate Magazin-Nortehnik.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel Magazin-Nortehnik.ro. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clientii al magazinului online Magazin-Nortehnik.ro, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor mentionate.
Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea “Contact” din Site. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.
In cazul unui volum de trafic neobisnuit de mare provenit din partea unei retele de internet, Magazin-Nortehnik.ro isi rezerva dreptul de a cere Clientilor/Cumparatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul Site-ului.
Magazin-Nortehnik.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care Magazin-Nortehnik.ro are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe site-ul Magazin-Nortehnik.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ T.V.A (taxa pe valoare adaugata de 19% valabila in Romania). Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezinte cele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru o anumita perioada.
Preţurile din cataloage, din ofertele speciale sau din magazinul online pot varia. Preturile unor produse pot fi negociate, in anumite circumstante / volum.
Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.
Intr-un interval de 5-14 zile de la achizitionarea unui Bun sau Serviciu, Cumparatorului i se va solicita inscrierea unui Review legat de Bunul sau Serviciul achizitionat. Solicitarea va fi transmisa catre adresa de email inscrisa de Cumparator in Cont sau prin SMS. In acest fel, Cumparatorul contribuie la informarea altor posibili Utilizatori/ Clienti/ Cumparatori de pe Site si se implica activ in dezvoltarea de noi Servicii si in detalierea cat mai completa a caracteristicilor Bunurilor.

Cesionarea si subcontractarea

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii fara informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

Dreptul la proprietate intelectuala

SC Nor Tehnik SRL declara pe propria raspundere ca intreg continutul, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Magazin-Nortehnik.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare). Este interzisa trimiterea catre S.C Nor Tehnik SRL sau Magazin-Nortehnik.ro a mesajelor care contin virusi, deruleaza campanii politice sau publicitare, scrisori in lant sau orice forma de spam. Clientului/Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de S.C Nor Tehnik SRL, includerea oricarui Continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al S.C Nor Tehnik SRL. asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul expres scris al Magazin-Nortehnik.ro Orice Continut la care Clientul/Cumparatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta Documentului, in cazul in care Continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre S.C NOR TEHNIK SRL si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea S.C NOR TEHNIK SRL cu referire la acel Continut. In cazul in care S.C NOR TEHNIK SRL confera Clientului/Cumparatorului dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit continut, la care Clientul/Cumparatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea S.C NOR TEHNIK SRL pentru respectivul Client/Cumparator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare. Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea S.C NOR TEHNIK SRL si/sau al angajatului/prepusului S.C NOR TEHNIK SRL care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut. Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

Comanda

Clientul/Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adaugarea Bunurilor si/sau Serviciilor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza Comanda efectuand plata prin una dintre modalitatile indicate. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un Bun si/sau un Serviciu este disponibil pentru achizitie in masura in care exista stoc disponibil pentru aceasta. Adaugarea unui Bun/Serviciu in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii Comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automata a Bunului/Serviciului.
Chiar daca a luat toate masurile pentru ca informatia prezentata pe acest site sa fie exacta si corecta, Magazin-Nortehnik.ro nu poate fi raspunzatoare de inexactitati care pot aparea in completarea de catre client a formularelor din site pentru finalizarea Comenzii. Utilizatorii sunt responsabili pentru evaluarea exactitatii, completitudinii si utilitatii informatiilor furnizate in cadrul formularelor disponibile pe acest site.
Prin finalizarea Comenzii Clientul garanteaza ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar va fi raspunzator pentru orice consecinta determinate de aceste erori (ca de exemplu, fara a se limita la Comanda intarziata, transmisa gresit, etc).
Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 • date incomplete sau incorecte ale Clientului;
 • activitatea Clientului poate produce daune site-ului Magazin-Nortehnik.ro /partenerilor;
 • cel putin 2 (doua) livrari consecutiv esuate;
 • esuarea / invalidarea platii;

Conform art. 4 din legea 130/2000 ”Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului:
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun - în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separat;
- ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese - în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese;
Pentru a fi acceptată returnarea produselor acestea trebuie să fie în aceeași stare în care v-au fost livrate (să aibă etichetele originale, să nu fie folosite sau deteriorate,sa fie impachetat in ambalajul lui original, integritatea documentelor însoțitoare). Coletul trebuie să conțină și Formularul de Retur completat cu toate informațiile necesare de către client.
Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Pentru exercitarea dreptului de denunțare unilaterală a contractului trebuie sa ne informați în scris, prin completarea Formularului de Retur și expedierea acestuia pe adresa comenzi@magazin-nortehnik.ro.
In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie sa returneze si eventualele cadouri care au insotit produsul respectiv. In cazul in care Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 (treizeci) zile de la data returului produsului si acceptul Vanzatorului.
Rambursarea contravalorii acestuia se va face integral prin virament bancar în contul indicat de Cumpărător sau prin Voucher pentru o noua comanda. Voucherul este transmisibil, periaoada de valabilitate este de 6 luni.
Informații cu privire la caracteristicile produsului sunt disponibile pe paginile produselor de pe Site-ul nostru. Din punct de vedere legal, conținutul Site-ului nu reprezinta o propunere pentru un contract de cumpărare, ci o prezentare a ofertelor noastre. Prin urmare, dacă plasați comanda prin intermediul Site-ului nostru, comanda dvs. constituie o ofertă de cumpărare a unui produs listat pe acest Site. Comanda dvs. este urmata de acceptarea noastră, conform celor descrise în continuare.
Comanda poate fi plasată numai prin intermediul Site-ului nostru. Pentru a face acest lucru, veți parcurge un proces simplu, la sfârșitul căruia veți confirma comanda apăsând butonul "finalizează comanda". Butonul va indica în mod clar că plasarea comenzii implică obligația dvs. de plată. Înainte de confirmarea comenzii, sunteți întotdeauna informat cu privire la prețul total care trebuie plătit și veți avea întotdeauna posibilitatea de a verifica și eventual de a corecta comanda.

Facturare - Plata

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de S.C NOR TEHNIK SRL, precum şi pentru orice alte plati aferente Comenzii, exclusiv in format electronic, prin adaugarea facturii in Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator in Contul sau.
Pentru o corecta comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumparatorului ii revin obligatiile de a-si actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul sau si de a accesa informatiile si documentele aferente fiecarei Comenzi, existente in Cont.
Facturile aferente unor Produse care nu au fost preluate de catre Client vor fi anulate de catre Vanzator in momentul in care aceste Produse vor fi restituite de curier Vanzatorului.
Magazin-Nortehnik.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

 • Plata ramburs - in numerar la livrare. Produsele se achita la inmanarea lor de catre agentul serviciului de curierat.
 • Plata transfer bancar. In acest caz vi se va emite o facture proforma pentru produsele comandate in baza careia trebuie sa faceti plata in contul firmei, specificand numarul proformei. Livrarea se va face imediat dupa intrarea banilor in cont. Dupa efectuarea platii prin transfer bancar, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa contact@magazin-nortehnik.ro in maximum 24 de ore. In cazul in care Cumparatorul nu efectueaza plata produselor comandate in termen de 3 zile de la confirmarea comenzii, avem dreptul sa suspendam executarea comenzii si nu suntem obligati sa pastram produsele comandate in stoc.

Pentru comenzile cu plata la livrare, refuzate fara un motiv intemeiat de catre Cumparator, Magazin-Nortehnik.ro, isi rezerva dreptul, ca cheltuielile de transport (tur-retur) sa fie facturata in plus la comanda urmatoare. Pentru comenzile cu plata la livrare, refuzate repetat fara vreun motiv intemeiat de catre Cumparator, Magazin-Nortehnik.ro va solicita plata proroduselor in avans.

Livrarea Produselor

Vanzatorul se obliga sa livreze Bunurile in sistem de curierat rapid (door to door) sau la cea mai apropiata agentie al Posta Romana.
Magazin-Nortehnik.ro nu este responsabil de intarzierile survenite dupa predarea coletului curieratului, datorita blocajelor rutiere, dezastrelor naturale sau cauzelor umane imprevizibile.
Data estimata de livrare poate varia in functie de produs si se va comunica prin e-mailul sau telefonic la confirmare a Comenzii.
Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor atat pe teritoriul Romaniei cat si in afara ei.
Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a Bunurilor și Serviciilor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.
Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare Comanda.
In cazul in care Cumparatorul se afla in imposibilitatea receptionarii Comenzii in mod personal, Comanda va fi lasata la adresa precizata doar unei persoane cu varsta mai mare de 18 (optsprezece) ani si doar in cazul comunicarii catre Curier, a numarului Comenzii.
Clientul va fi contactat telefonic de catre Curier in prealabil pentru a obtine confirmarea prezentei acestuia la adresa si ora livrarii Comenzii.
Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, in intervalul orar stabilit in comun accord cu Curierul, pentru preluarea coletului, in caz contrar acesta va supora taxa de transport de redirectionare la alta adresa.

Garantie

Toate Bunurile comercializate de S.C NOR TEHNIK SRL, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.

In perioada de garantie, daca deficientele aparute nu-i sunt imputabile, consumatorul are dreptul ca in mod gratuit sa i se repare produsul.Daca produsul nu poate fi reparat, are dreptul sa i se inlocuiasca sau sa i se returneze banii pentru produsul defect.Garantia nu este valabila daca, daca se dovedeste ca produsul s-a defectat din vina utilizatorului.
In garantie se vor remedia fara plata defectele de material sau de fabricatie dovedite, in conditiile respectarii instructiunilor din manualele de utilizare si din certificatele de garantie.Garantia nu acopera lipsa componentelor la prezentarea produsului in service.
Desfiintarea contractului de vanzare – cumparare se poate face daca consumatorul nu beneficiaza de repararea sau de inlocuirea produsului. Consumatorul nu este indreptatit la rezolutiune, daca defectiunea este minora
Perioada de garantie este in functie de utilaj/piesa de schimb si se calculeaza de la data vanzarii produsului catre consumator. Ea se prelungeste cu timpul imobilizarii in service pentru reparatii garantionale. Termenul de solutionare a acestora nu are voie sa depaseasca 15 zile
Pentru reparatii in perioada de garantie, consumatorul trebuie sa se adreseze la o unitate de service autorizata, mentionata in certificatul de garantie ( ANEXA ). Produsul defect trebuie sa aiba eticheta cu tipul si seria utilajului si trebuie sa fie insotit de factura / bonul fiscal de cumparare si certificatul de garantie in original, cu toate rubricile completate. In lipsa acestora, garantia este nula.Certificatele de garantie incomplete, cu stersaturi sau cele care nu au semnatura cumparatorului, a vanzatorului si stampila acestuia nu vor fi luate in considerare.
Daca nu exista unitate de service in localitate sau in apropiere, produsul se lasa in custodia vanzatorului, urmand a fi reparat in termenul legal.

NU FAC OBIECTUL GARANTIEI :

- Componente care sunt supuse uzurii normale datorita exploatarii: uleiuri, lichide de racire, filtre de aer, de combustibil, de ulei, bujii, lanturi, curele, rulmenti, perii colectoare, becuri, sisteme de taiere, cutite, freze, unitati cu fir nylon, anvelope, roti si alte elemente de rulaj, pistoane, segmenti, cilindri, supape, ghidaje de supape, alte consumabile.

- Componente fragile, usor de deteriorat ca urmare a utilizarii necorespunzatoare: demaroare; sfori; clicheti, arcuri demaror; maner; carcasa demaror; cabluri de comanda tip bowden; ambreiaje; garnituri; semeringuri; membrane; saci de colectare; furtune de plastic sau de cauciuc; arcuri; lamele de arc; amortizoare de cauciuc; suruburi si filete; dopuri; busoane comutatoare; prize; intrerupatoare; sigurante; clapete; manete; sorburi; stuturi; carcase din plastic sau ebonita; decolorarea; oxidarea suprafetelor metalice sau vopsite; cui pontou; jicloare; diuze.

- Alte piese sau subansamble asupra carora se dovedeste ca a intervenit utilizatorul in mod nepermis.

- Utilajele indelung nefolosite si depozitate necorespunzator se pot deteriora, combustibilul murdar si vechi provocand infundarea carburatorului, blocarea supapelor, in special a celei de admisie.Remedierea unor astfel de situatii nu este garantionala.

Punerea in functiune, curatarea, intretinerea si reglarea periodica a utilajului nu intra in garantie; aceste servicii se pot efectua contracost de catre unitatile service autorizate, la cererea consumatorului.

Urmatoarele actiuni atrag anularea garantiei :

- Nerespectarea de catre cumparator a instructiunilor de instalare, punere in functiune, utilizare, intretinere, manipulare, transport, depozitare si conservare, precum si a domeniului de utilizare cuprins in documentatia produsului primita la cumparare.

- Utilizarea unor piese de schimb, combustibili, lubrifianti, consumabile si accesorii diferite de cele utilizate si recomandate de producator.

- Aplicarea unor modificari neaprobate de producator ( modificarea reglajelor fixate de producator, schimbarea performantelor produsului, modificarea produsului, modificarea sistemului de alimentare, de evacuare, modificarea sistemelor si elementelor de protectie a utilajului ).

- Interventia asupra produsului de catre persoane neautorizate de producator sau reprezentantul acestuia.

- Orice defectiune cauzata de dezastre naturale, incendii, coliziuni, furt, produse chimice, soc extern puternic, etc.

Transferul proprietatii bunurilor

Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier). In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii contravalori a acestora.

Publicitate

Newsletterele S.C NOR TEHNIK SRL sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de S.C NOR TEHNIK SRL. Astfel, sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.
In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Site, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere.
Clientul isi poate modifica optiunea cu privire la acordul emis catre Vanzator in orice moment:
a. prin contactarea directa a Magazin-Nortehnik.ro
b. prin modificarea setarilor din Contul de client la sectiunea “Abonarile mele”.
c. prin accesarea link-ului de dezabonare afisat in mesajele comerciale primite de la Vanzator.
Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

Confidentialitate

S.C NOR TEHNIK SRL va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.
Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator/Client cu privire la Comanda/Contract fara consimtamantul prealabil in scris al Vanzatorului.
Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste informatii, idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul Site-ului. S.C NOR TEHNIK SRL nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.
Prin inscrierea in baza de date a S.C NOR TEHNIK SRL, Clientul/Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai S.C NOR TEHNIK SRL: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator, precum si de agentii de stat, guvernamentale, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, S.C NOR TEHNIK SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de Client/Cumparator/Utilizator.

Scopul colectării datelor este:

 • informarea Clientilor/Cumparatorilor privind situatia Contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate;
 • trimiterea de Newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS);
 • cercetare de piață, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul Clientului/Cumpărătorului;

Prin completarea datelor in formularul de creare Cont si/sau de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a S.C NOR TEHNIK SRL.
Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de va adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.
Pe baza unei cereri scrise, datate, semnate si expediate la adresa: Vlaha 346, Jud. Cluj, in atentia S.C.NOR TEHNIK SRL, va puteti exercita, in mod gratuit, dreptul de a solicita 1 data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu procesate sau de interventie asupra datelor dupa cum urmeaza:

 • rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;
 • transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
 • notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Politica de utilizare Cookie-uri

Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de S.C. NOR TEHNIK SRL cu sediul social in Vlaha 346, jud Cluj.

Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere ți numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) și este complet pasiv (NU conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard driverul utilizatorului sau alte informații confidentiale).

La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fișiere fac posibilă recunoasterea terminalului utilizatorului și prezentarea conținutului într-un mod relevant, adaptat preferințelor utilizatorului. Cookie-urile asigură utilizatorilor o experiență placută de navigare și susțin eforturile Nor Tehnik pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Ce Cookie-uri se folosesc?
Se folosesc două tipuri de Cookie-uri: per sesiune și fixe. Cele din urma sunt fișiere temporare ce rămân în terminalul utilizatorului până la terminarea sesiunii sau închiderea aplicației (browser-ului web). Fișierele fixe rămân pe terminalul utilizatorului pe o perioadă în parametrii Cookie-ului sau până sunt sterse manual de utilizator.

Cum sunt folosite cookie-urile de către acest site?
O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:
Cookie-uri de performantă a site-ului
Cookie-uri de analiză a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de înregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Contin Cookie-urile date personale?
Cookie-urile în sine nu solicita informații cu caaracter personal pentru a putea fi utilizate și, în cele mai multe cazuri, nu identifică utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite funcționalități pentru utilizator. Ca atare, date sunt criptate într-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Cookie-uri 3rd party

Cookie-urile folosite de Magazin-Nortehnik.ro (proprii sau de la terti) sunt: Google Analytics, Google Adwords, Globessl, Pinterest, Retargeting, Conectoo și alții.

O vizită pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului

Cookie-uri de analiza a vizitatorilor

 • Cookie-uri pentru geotargetting
 • Cookie-uri de înregistrare
 • Cookie-uri pentru publicitate
 • Cookie-uri ale furnizorilor de publicitate

Aceste cookie-uri pot proveni de la urmatorii terți: google.com, facebook.com, twitter.com, plus.google.com, retargeting.biz, conectoo.ro, alții.

Cookie-urile reprezinta punctul central al funcționării eficiente a internetului, ajutând la generarea unei experiențe de navigare prietenoase și adaptată preferintelor și intereselor fiecărui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor pot face unele site-uri imposibil de folosit.

Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online, ci doar ca aceasta nu va mai putea ține cont de preferințele și interesele dvs, evidențiate prin comportamentul de navigare.

Stergerea Cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal în mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate în așa fel încât administrarea automata a Cookie-urilor să fie blocată de browser-ul web sau utilizatorul să fie informat de fiecare dată când Cookie-uri sunt trimise către terminalul sau. Informații detaliate despre posibilitațile și modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi găsite în zona de setări a aplicației (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite funcționalitați ale paginii web.

Dezactivarea și refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu înseamnă că nu veți mai primi/vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri să nu mai fie acceptate sau se poate seta browserul să accepte cookie-uri de la un site anume. Dacă nu sunteți înregistrat folosind cookie-urile, nu veti putea lăsa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setările cookie-urilor. Aceste setări se găsesc de regula în “opțiuni” sau in meniul de “preferințe” al browserului folosit.

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare
prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor poate face unele site-uri imposibil de folosit si nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.


Toate browserele vă oferă posibilitatea de a vă seta personalizat modul de acțiune a Cookie-urilor.
Pentru a ințelege aceste setări, accesați unul dintre linkurile de mai jos, în funcție de browser-ul folosit:
Setări Cookies în Internet Explorer
Setări Cookies în Firefox
Setări Cookies în Google Chrome
Setări Cookies în Safari
Pentru setările Cookie-urilor generate de terți puteți consulta și site-ul:
http://www.youronlinechoices.com/ro/
Linkuri utile
Pentru a afla mai multe informații despre Cookie-uri și cum funcționează acestea, accesați resursele de mai jos:
Microsoft Cookies guide
All About Cookies

Exonerarea de raspundere

S.C NOR TEHNIK SRL nu garanteaza ca site-ul, serverele pe care este gazduit, sau e-mailurile trimise de la Magazin-Nortehnik.ro sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Magazin-Nortehnik.ro fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe site. S.C NOR TEHNIK SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site.
Informatiile incluse pe Magazin-Nortehnik.ro au caracter informativ si sunt puse la dispozitie din surse pe care Vanzatorul le considera de incredere. In cazul in care vreunul dintre articolele publicate sau orice alta informatie intra sub incidenta Legii privind dreptul de autor si drepturile conexe, Utilizatorul este rugat sa aduca acest fapt la cunostinta Vanzatorului la adresa office@magazin-nortehnik.ro, pentru a putea fi luate masurile legale necesare.
Magazin-Nortehnik.ro isi rezerva dreptul de a anula Comenzile pentru Produse si Servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezinta preturi evident eronate/derizorii pentru produse (preturi pe care le poate aprecia ca fiind eronate/derizorii orice cumparator cu un nivel mediu de pregatire).
Magazin-Nortehnik.ro, in calitate de organizator al campaniilor promotionale, nu isi asuma raspunderea pentru pierderile sau deteriorarile voucherului campaniei, nu este responsabila pentru voucherele falsificate sau deteriorate si isi rezerva dreptul de a anula voucherul utilizat la achizitie ori de a scadea valoarea acestuia din valoarea de rambursat, in cazul returnarii conform legii, a unui produs participant in campania respectiva.
Orice link-uri catre alte site-uri sunt oferite numai in scopul unei accesibilitati sporite a informatiilor, iar Magazin-Nortehnik.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru continutul acestor site-uri, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri.

Forta majora

Orice imprejurare care este imposibil de prevazut si invincibila, independenta de vointa si controlul Partilor, care face imposibila indeplinirea obligatiilor, va fi considerata Forta Majora si va exonera partea care o invoca de indeplinirea respectivei obligatii.
Cauzele de Forta Majora sunt acele imprejurari, incluzand, fara limitare: razboi, revolutie, cutremur, inundatii masive, embargo, expropriere, incendiu devastator, intreruperea sau blocarea accesului sau functionalitatii Platformei si/sau Serviciului din motive neimputabile Magazin-Nortehnik.ro.
Partea care invoca Forta Majora trebuie sa notifice cealalta parte in termen de 10 (zece) zile lucratoare de la data la care au survenit imprejurarile si sa puna la dispozitie documentele care atesta Forta Majora, eliberate de o autoritate competenta in termen de 30 (treizeci) de zile lucratoare de la acea data. Partea in cauza este de asemenea obligata sa comunice imediat data la care inceteaza cauza de Forta Majora.
In cazul omisiunii de a notifica, in conformitate cu conditiile si in termenele limita prevazute mai sus, declansarea si incetarea cauzei de Forta Majora, partea care reclama Forta Majora va suporta intregul prejudiciu cauzat celeilalte parti de aceasta omisiune.
Partile se angajeaza sa ia toate masurile rezonabile necesare in vederea limitarii oricarui prejudiciu care ar putea surveni pe durata situatiei de Forta Majora, drept rezultat al situatiei de Forta Majora.
In timpul unui eveniment de Forta Majora care impiedica una sau ambele parti sa-si efectueze obligatiile, partile sunt exonerate de indeplinirea obligatiilor lor. Daca Forta Majora nu inceteaza in termen de 1 (una) luna de la notificarea sa, oricare dintre parti poate denunta Contractul si/sau utilizarea Serviciului.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor si produselor va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane competente din Municipiul Cluj Napoca.

Solutionarea alternativa a litigiilor – SOL

In vederea solutionarii independente, impartiale, transparente, eficace, rapide si echitabile, pe cale extrajudiciara, a eventualelor litigii care privesc obligatiile contractuale rezultate din contractele de vanzare sau de prestare de servicii online incheiate cu dumneavoastra, in calitate de consumator, prin intermediul site-ul Magazin-Nortehnik.ro, va informam de existenta si posibilitatea de a recurge la platforma europeana SOL (denumita in continuare „platforma SOL”).
Platforma SOL este un site interactiv, gratuit si disponibil online in toate limbile oficiale ale institutiilor Uniunii Europene, creat pentru consumatorii si comerciantii care doresc o solutionare pe cale extrajudiciara a litigiilor indicate in paragraful anterior.Aveti posibilitatea de a accesa platforma SOL la urmatoarea adresa de internet: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=RO
Adresa noastra de e-mail este urmatoarea: office@magazin-nortehnik.ro

Continuarea actiunii dumneavoastra presupune acordul cu acesti Termeni si Conditii.