Motocoasa pentru iarba inalta

Motocoase care taie tot , Allmäher® - cositoare pentru pajiști, pante abrupte și vegetatie densă

Timp de 60 de ani, aceste motocositori sunt soluția atunci când cositoarele convenționale nu pot merge mai departe. Fondatorul AS-Motor, Alfred Schefenacker, a recunoscut problema cu care se confruntă mulți viticultori din dealurile din afara Stuttgartului: să coseaasca iarba înaltă pe pante abrupte. Inventatorul a dezvoltat astfel propriul său motor pentru a alimenta primul Allmäher, lansând compania AS-Motor.

De-a lungul anilor, motocoasa "taie tot"- Allmäher®- a devenit un clasic al intretinerii suprafețelor verzi extinse. Motorul AS a perfecționat mulcirea pe modelele actuale Allmäher®. Pe suprafetele extinse, iarba înaltă este cosită doar de câteva ori pe an. Iarba și arbuști mulciti, tăiați, rămân uniform distribuite pe suprafață și se descompun rapid. Multe modele de motocoase sunt echipate cu un sistem de cutite incrucisate pentru a mulci vegetatia cât mai fin posibil.

Motocoasele sunt fabricate pentru zone cu vegetație intensă, pante, margini de șosele cu iarbă înaltă, buruieni și lăstar. Ideal pentru terenuri și livezi, unde iarba,lastarii de arborii și arbuști sunt taiati de câteva ori pe an. Domeniile de aplicare s-au diversificat , pot lucra în junglă, în plantații, în zone private sau publice, .

Sunt 2 produse.

Se afiseaza 1-2 din 2 produs(e)

Filtre active